Skip links

За проекта

Локация

В най-бързо развиващия се квартал на София

Жилищна сграда New Wave APARTMENTS

Разположена в сърцето на най-бързоразвиващият се квартал на София, Манастирски ливади, с новопостроена инфраструктура и луксозни сгради, сградата NEW WAVE APARTMENTS се наслаждава на привилегирована локация. 

  • На по-малко от 700м от Южния парк
  • На 200 м от над 5 автобусни спирки и велоалея
  • На 200 м от голяма търговска плаца (Lidl, DM Drogerie и още)

В необикновена близост се издига Южният парк – един от столичните оазиси на красота и спокойствие. Оттам, булевард България те отвежда само за мигове до идеалния столичен център и два от най-престижните търговски комплекса – Bulgaria Mall и Paradise Center. 

В този квартал, където специфичният микроклимат придава релаксиращо усещане, NEW WAVE APARTMENTS предлага нещо, което не може да се купи – чистия въздух на градския оазис Манастирски ливади!

Сградата сама по себе си е произведение на изкуство, изградена с изискан дизайн и фасада с дървени панели, които съчетават модерна елегантност с уют. 

Този идеален квартал предлага изобилие от образователни институции, зелени пространства, културни атракции и бърз достъп до медицински центрове, които правят живота в NEW WAVE APARTMENTS още по-привлекателен. Това е мястото, където срещата между градското изобилие и спокойствието на природата става реалност.

И не на последно място, локацията на този квартал гарантира удобен достъп до всички части на столицата, благодарение на добре развитата инфраструктура, велоалеите, пешеходните маршрути и близостта до градския транспорт.

Тук, градският шик и комфортът се сливат в едно!

 

Заяви оглед